Úvod            Jídelní lístek
 
Kontakt        Fotogalerie
Restaurace Mrač

Závodní stravování



Jídelní lístek 01.10-05.10.2018
Alergeny jsou psány čísly 
Pondělí:polévka-Krémová česnečka s krutony – 1,7,9
Hl.chod- 1.  Rozstřelený ptáček, h.k. – 1,3,10
        2.  Fazolový kotlík, chléb – 1,
                3.  Vepřová plec na divoko, brambor, salát s kyselého zelí – 1

Úterý:polévka- Hovězí vývar a rýží – 9
Hl.chod- 1. Plzeňský guláš, těstoviny – 1,
        2. Hamburská vepřová kýta, h.k. – 1,9,10,7
                3  Čočka na kyselo, opečený salám, vařené vejce, okurka – 1,3

Středa:polévka- Frankfurtská – 1,7
Hl.chod- 1. Palačinky s džem a šlehačkou – 1,3,7
        2. Pikantní vepřový steak, šťouchaný brambor – 1,
                3. Masové koule v rajské omáčce, rýže – 1,3,9

Čtvrtek:polévka- Hovězí vývar s játrovou rýží – 9,1,3
Hl.chod- 1. Holandský řízek, bramborová kaše, okurka – 1,7,3
        2. Pečené vepřové žebro na černém pivu, bra. kn. špenát – 1,
                3. Hovězí pečeně na víně, rýže – 1,9

Pátek:polévka- Kulajda– 1,3,9,7
Hl.chod- 1. Hovězí maso vařené, koprová omáčka, h.k. – 1,7
        2. Špekové knedlíky zdobené anglickou slaninou – 1,3,7
                3. Sázavské kuřecí nudličky, rýže– 1,
Pohostinství
Tomáš Baťcha
Telefon:604 839 422



00. 00. 0000 (Út)



TOPlist