Úvod            Jídelní lístek
 
Kontakt        Fotogalerie
Restaurace Mrač

Závodní stravování

Jídelní lístek 30.03-03.04.2020
Alergeny jsou psány čísli
Pondělí:polévka- Hovězí vývar s nudlemi – 1,3,9
Hl.chod- 1. Mexický vepřový steak, rýže – 1,
                2. Čočka na kyselo, opečený salám, vařené vejce, okurka – 1,3
                3. Rozstřelený ptáček, h.k. – 1,3,10

Úterý:polévka- Hrachová s krutony – 1,7
Hl.chod- 1. Kuřecí plátek, sýrová omáčka, těstoviny – 1,7
                2. Sekaná pečeně, bramborový salát – 1,3,10
                3. Segedínský guláš, h.k. – 1,7

Středa:polévka- Gulášová – 1,
Hl.chod- 1. Honzovy české buchty – 1,3,7
                2. Vepřová plec po selsku, bramborový knedlík a zelí – 1,
                3. Kuřecí pikantní nudličky, rýže – 1,

Čtvrtek:polévka- Krémová česnečka, s osmaženým chlebem – 1,7
Hl.chod- 1. Smaž. kuřecí řízek, brambor nebo zelenina, dresink - 1,3,7
                2. Hovězí líčka na víně, h.k. – 1,9
                3. Vepřová plec na žampionech, rýže – 1,

Pátek:polévka- Bramborová – 9,1
Hl.chod- 1. Rizoto s vepřovým masem, sýr a okurka – 7
                2. Hovězí maso vařené, rajská omáčka, h.k. – 1,9
                3. Kotlet Mračského lapky, brambor – 1 ,7
Pohostinství
Tomáš Baťcha
Telefon:604 839 422




TOPlist