Úvod            Jídelní lístek
 
Kontakt        Fotogalerie
Restaurace Mrač

Závodní stravování



Jídelní lístek 16.04-20.04.2018
Alergeny jsou psány čísli 
Pondělí:polévka- Bramborová – 1,9
Hl.chod- 1.  Vepřová plec po selsku, h.k. a zelí– 1,
             2.  Hovězí kostky na černém pivu, rýže – 1,
                3.  Nudle s mákem – 1,3,

Úterý:polévka- Hrstková – 1,9
Hl.chod- 1. Kuřecí nudličky po čínsku, rýže – 1
  2. Boloňské špagety, sýr – 1,3,7
                3  Segedínský guláš, h.k. – 1,10

Středa:polévka- Hovězí vývar s rýží a hráškem – 9
Hl.chod- 1. Plněné bramborové knedlíky, zelí a cibulka – 1,3,7
      2. Svíčková pečeně na smetaně, h.k. – 1,7,9,10
                3. Buřt guláš, chléb – 1,

Čtvrtek:polévka- Brokolicová s krutony – 1,7
Hl.chod- 1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurka – 1,3,
      2.  Vepřové nudličky s pórkem a kukuřicí, rýže – 1,
                3. Přírodní hovězí pečeně, h.k.– 1,10

Pátek:polévka-  Hovězí vývar s kapáním – 1,3,9
Hl.chod- 1. Srbské vepřové žebírko, rýže– 1,
      2. Uzený bůček, bramborový knedlík a špenát – 1,
                3. Pečené kuřecí stehno, brambor  – 1,
Pohostinství
Tomáš Baťcha
Telefon:604 839 422


00. 00. 0000 (Út)



TOPlist