Úvod            Jídelní lístek
 
Kontakt        Fotogalerie
Restaurace Mrač

Závodní stravování



Jídelní lístek 13.08-17.08.2018
Alergeny jsou psány čísli 
Pondělí:polévka- Jemná zeleninová – 1,7,9
Hl.chod- 1.  Moravský vrabec, variace knedlíků, zelí – 1,
        2.  Mexický guláš, rýže – 1
                3.  Rizoto s vepřovým masem, sýr – 7

Úterý:polévka- Hovězí vývar s nudlemi – 1,9,3
Hl.chod- 1. Farfalle se smetanovou omáčkou, šunkou, uzený sýr – 1,3,7
        2. Rozstřelený ptáček, h.k. – 1,3,10
                3  Kuřecí kung-pao, rýže– 1,5

Středa:polévka- Krkonošská fazolačka – 1,7
Hl.chod- 1. Smažené žampiony, brambor, tatarská omáčka – 1,3,7
         2. Hovězí pečeně na víně, h.k. – 1,9
                3. Sázavský flamedr, rýže– 1,

Čtvrtek:polévka- Cibulová s krutony– 1,7
Hl.chod- 1. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurka – 1,3,7
        2. Debrecínská vepřová plec, těstoviny – 1,7
                3. Hovězí maso vařené, koprová omáčka, h.k. – 1,7

Pátek:polévka- Dršťková – 1,
Hl.chod- 1. Plněny paprikový lusk, rajská omáčka, h.k. – 1,3,9
         2. Vepřové nudličky s játry a pórkem, rýže – 1,
                3. Pečené kuřecí ¼ bramborový knedlík, zelí – 1,
Pohostinství
Tomáš Baťcha
Telefon:604 839 422


00. 00. 0000 (Út)



TOPlist