Úvod            Jídelní lístek
 
Kontakt        Fotogalerie
Restaurace Mrač

Závodní stravování



Jídelní lístek 10.12-14.12.2018
Alergeny jsou psány čísli 
Pondělí:polévka-Čočková – 1,
Hl.chod- 1.  Živáňský kotlík, chléb – 1,
        2.  Znojemská hovězí pečeně, rýže  – 1,10
                3.  Těst. salát s kuř. masem brokolicí a kukuřicí (teplý)  – 1,3,7

Úterý:polévka- Česnečka s osmaženým chlebem – 9
Hl.chod- 1. Hrachová kaše, uzený bůček, okurka – 1,
        2. Hamburská kýta, h.k. – 1,7,9,10
                3  Kuřecí plátek na žampionech, rýže – 1,

Středa:polévka- Gulášová – 1,
Hl.chod- 1. Houbový kuba, okurka – 1,
        2. Vepřový steak v chilli omáčce, rýže – 1,
                3. Rozstřelený ptáček, h.k.– 1,3,10

Čtvrtek:polévka- Hovězí vývar s rýží –9
Hl.chod- 1. Záhorácký závitek, variace knedlíků – 1,
        2. Smažená niva, brambor nebo zelenina, dresing - 1,3,7,
                3. Hovězí tokáň, rýže – 1,

Pátek:polévka- Zelná – 1,7
Hl.chod- 1. Jitrnice, brambor, hořčice a zelí – 1
        2. Hovězí špalky na pivu, h.k. – 1,
                3. Zapečené fleky s uzeným masem, zeleninový salát– 1,3,7
Pohostinství
Tomáš Baťcha
Telefon:604 839 422



00. 00. 0000 (Út)



TOPlist