Jídelní lístek 08.03-12.03.2021
Alergeny jsou psány čísli
Pondělí:polévka- Kmínová s vejcem – 1,3,9
Hl.chod- 1. Hovězí maso vařené, korová omáčka, h.k. – 1,7
2. Vepřový plátek na chilli, rýže – 1,
3. Zapečené brambory s kuřecím masem a smetanou – 1,3,7
Úterý:polévka- Gulášová – 1,
Hl.chod- 1. Hovězí pečeně na česneku, bramborový knedlík a špenát – 1,
2. Zapečené těstoviny s mletým masem, sýr – 1,3,7
3. Bratislavské vepřové plecko, h.k. – 1,7,9
Středa:polévka- Jemná zeleninová– 1,7
Hl.chod- 1. Krůtí nudličky na kari a pórku, rýže - 1,7
2. Mexická hovězí pečeně, h.k. – 1,
3. Pštrosí vejce, bramborová kaše, okurka – 7,1,3
Čtvrtek:polévka- Čočková – 1,
Hl.chod- 1. Smaž. kuřecí řízek, brambor nebo zelenina, dresink - 1,7,3
2. Katův šleh, rýže – 1,
3. Hovězí maso na houbách, h.k. – 1,
Pátek:polévka- Krémová česnečka s osmaženým chlebem – 1,3,9
Hl.chod- 1. Kuřecí prsíčka z peklíčka, šťouchaný brambor – 1,7
2. Segedínský guláš, h.k. – 1,7
3. Kynuté knedlíky s ostružinovou omáčkou – 1,3,7
Pohostinství
Tomáš Baťcha
Telefon:604 839 422