Úvod            Jídelní lístek
 
Kontakt        Fotogalerie
Restaurace Mrač

Závodní stravování



Jídelní lístek 15.04-19.04.2019
Alergeny jsou psány čísli 
Pondělí:polévka- Bramborová – 9,1
Hl.chod- 1. Hovězí na chilli, rýže – 1,
        2. Hrachová kaše, klobása, okurka – 1
                3. Masové koule v rajské omáčce, h.k.  – 1,3,9

Úterý:polévka- Hovězí s kapáním – 1,3,9
Hl.chod- 1.Boloňské špagety – 1,7,3
                2. Vepřová kýta na divoko, bramborový kn. zelný salát  – 1,
                3. Znojemská hovězí pečeně, rýže – 1,

Středa:polévka- Dršťková – 1
Hl.chod- 1. České buchty s tvarohem a povidly– 1,3,7
        2. Kovbojský steak, šťouchaný brambor  – 1,7
                3. Hovězí maso vařené, koprová omáčka, h.k. – 1,7

Čtvrtek:polévka- Hovězí vývar s nudlemi –1,3,9
Hl.chod- 1. Smažený kuřecí řízek, brambor nebo zelenina, dresink – 1,3,7
        2. Cikánská vepřová plec, h.k.  - 1,
                3. Játra po myslivecku, rýže – 1,

Pátek:polévka-  – 1
Hl.chod- 1.    – 1,
      2.  – 1,3,10
                3.  – 1 ,
Pohostinství
Tomáš Baťcha
Telefon:604 839 422




00. 00. 0000 (Út)



TOPlist