Úvod            Jídelní lístek
 
Kontakt        Fotogalerie
Restaurace Mrač

Závodní stravování

Jídelní lístek 08.03-12.03.2021
Alergeny jsou psány čísli 
Pondělí:polévka-  Kmínová s vejcem – 1,3,9
Hl.chod- 1. Hovězí maso vařené, korová omáčka, h.k.  – 1,7
                2. Vepřový plátek na chilli, rýže – 1,
                3. Zapečené brambory s kuřecím masem a smetanou – 1,3,7

Úterý:polévka- Gulášová  – 1,
Hl.chod- 1. Hovězí pečeně na česneku, bramborový knedlík a špenát – 1,
                2. Zapečené těstoviny s mletým masem, sýr – 1,3,7
                3. Bratislavské vepřové plecko, h.k. – 1,7,9

Středa:polévka-  Jemná zeleninová– 1,7
Hl.chod-  1.  Krůtí nudličky na kari a pórku, rýže - 1,7
                 2. Mexická hovězí pečeně, h.k. – 1,         
                 3. Pštrosí vejce, bramborová kaše, okurka – 7,1,3           

Čtvrtek:polévka-  Čočková  – 1,
Hl.chod-  1.  Smaž. kuřecí řízek, brambor nebo zelenina, dresink  - 1,7,3
                 2. Katův šleh, rýže – 1,                
                 3. Hovězí maso na houbách, h.k.  – 1,

Pátek:polévka-  Krémová česnečka s osmaženým chlebem – 1,3,9
Hl.chod- 1.  Kuřecí prsíčka z peklíčka, šťouchaný brambor  – 1,7
                2.  Segedínský guláš, h.k.  – 1,7
                3.  Kynuté knedlíky s ostružinovou omáčkou – 1,3,7

                Pohostinství
     Tomáš Baťcha
    Telefon:604 839 422








TOPlist