Úvod            Jídelní lístek
 
Kontakt        Fotogalerie
Restaurace Mrač

Závodní stravování

Jídelní lístek 20.01-24.01.2020
Alergeny jsou psány čísli
Pondělí:polévka- Hovězí vývar s kapáním – 9,1,3
Hl.chod- 1– Jitrnicový prejt, brambor, hořčice a zelí - 1,3,7
               2. Rozstřelený ptáček, h.k. – 1,3,10
               3. Kuřecí nudličky s pórkem, rýže – 1,
Úterý:polévka- Fazolová – 1,
Hl.chod- 1. Moravský vrabec, variace knedlíků, zelí – 1
                2. Zapečené fleky s uzeným masem, okurka – 1,7,3
                3. Hovězí maso na žampionech, rýže – 1,
Středa:polévka- Kuřecí vývar nudlemi – 1,9
Hl.chod- 1. Smažená niva, zelenina nebo brambor, dresink – 1,3,7
                2. Hamburská vepřová kýta, h.k. – 1,,7,9,10
                3. Kuřecí smetanové rizoto, sýr a okurka – 7
Čtvrtek:polévka- Jemná zeleninová – 1,7,9
Hl.chod- 1. Kančí guláš, h.k. – 1,
                2. Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurka - 1,7,3
                3. Bramborové šišky s mákem – 1,7,3
Pátek:polévka- Čočková – 1
Hl.chod- 1. Kotlet Mračského Lapky, rýže – 1,7
                2. Masový kotlík, chléb – 1,
                3. Hovězí pečeně na česneku, bramborový kn. špenát – 1 ,
Pohostinství
Tomáš Baťcha
Telefon:604 839 422


Jídelní lístek 27.01-31.01.2020
Alergeny jsou psány čísli 
Pondělí:polévka-  Krupicová s vejcem – 1,3,9
Hl.chod- 1–  Bůček na černém pivu, variace kn. zelí - 1,
        2.  Znojemská hovězí pečeně, rýže – 1,10
                3.  Zapečené brambory po Pražsku, okurka – 1,3,7

Úterý:polévka- Ruský boršč – 1,7,9
Hl.chod- 1.  Pštrosí vejce, bramborová kaše   – 1,3,10
                2.  Guláš Petra Voka, h.k.  – 1,
                3.  Pikantní kuřecí plátek, kus-kus, zelenina  – 1,

Středa:polévka- Hovězí vývar s nudlemi  – 1,3,9
Hl.chod- 1. Smažené žampiony, brambor, tatarská omáčka  – 1,3,7
                2. Zbojnická roláda, bramborový knedlík a špenát – 1
                3. Masová směs více chutí, rýže  – 1

Čtvrtek:polévka- Gulášová – 1,
Hl.chod- 1. Kuřecí ¼ pečená, rýže – 1,
        2. Cikánská vepřová plec, h.k.  - 1,
                3. Hrachová kaše, klobása, okurka – 1,

Pátek:polévka- Česnečka s osmaženým chlebem – 9
Hl.chod- 1. Halušky s uzeným masem a zelím – 1,7,3
        2. Vepřový ptáček, h.k. – 1,
                3. Kynuté knedlíky s jahodami a tvarohem – 1 ,3,7
Pohostinství
Tomáš Baťcha
Telefon:604 839 422






TOPlist