Úvod            Jídelní lístek
 
Kontakt        Fotogalerie
Restaurace Mrač

Závodní stravování



Jídelní lístek 11.02-15.02.2019
Alergeny jsou psány čísli 
Pondělí:polévka- Bramborová – 1,9
Hl.chod- 1. Maďarský guláš, h.k. – 1,
        2. Kuřecí roláda, bramborová kaše – 1,3
                3. Bůček po selsku, bramborový knedlík a zelí – 1,

Úterý:polévka- Česnečka s osmaženým chlebem – 9
Hl.chod- 1. Vepřová plec na másle, zadělávaná mrkev, brambor – 1,7
        2. Dalmánské čufty, rýže – 1,3,9
                3. Hovězí pečeně na česneku, bramborový knedlík a špenát– 1

Středa:polévka- Květáková – 1,7
Hl.chod- 1. Smažený karbanátek, brambor, okurka a hořčice – 1,3,7
        2. Hamburská vepřová kýta, h.k.  – 1,7,9,10
                3. Špekové knedlíky, zelí a cibulka – 1,3,7

Čtvrtek:polévka- Hovězí vývar s nudlemi –1,3,9
Hl.chod- 1. Smažený kuřecí řízek, brambor nebo zelenina, dip – 1,3,7
        2. Žemlovka s tvarohem a jablky- 1,3,7
                3. Rozstřelený ptáček, h.k. – 1,3,10

Pátek:polévka- Hrachová s krutony – 1
Hl.chod- 1. Boloňské špagety, sýr  – 1,3,7
        2. Vepřový kotlet na houbách, rýže – 1,
                3. Kuřecí ¼ na divoko, bramborový knedlík – 1,
Pohostinství
Tomáš Baťcha
Telefon:604 839 422



00. 00. 0000 (Út)



TOPlist