Úvod            Jídelní lístek
 
Kontakt        Fotogalerie
Restaurace Mrač

Závodní stravování



Jídelní lístek 19.02-23.02.2018
Alergeny jsou psány čísli 

Pondělí:polévka- Bramborová– 1,9
Hl.chod- 1. Vepřová plec na paprice, těstoviny – 1,7
      2. Záhorácký závitek, bramborový knedlík – 1,
                3. Znojemská hovězí pečeně, rýže – 1,10

Úterý:polévka- Hovězí vývar s rýží – 9
Hl.chod- 1. Plněné bramborové knedlíky, zelí a cibulka – 7,1,3
      2. Masové koule v rajské omáčce, h.k. – 1,3,9
                3. Kuřecí stehno na másle, brambor  – 1,

Středa:polévka- Jemná zeleninová – 1,7,9
Hl.chod- 1. Vepřové medailonky, šťouchaný brambor – 1,
      2. Kynuté knedlíky s džemem, tvaroh – 1,3,7
                3. Hovězí nudličky na ostro, rýže– 1,

Čtvrtek:polévka- Gulášová – 1,
Hl.chod- 1. Smažený vepřový řízek, brambor, okurka – 1,3,7
      2. Pličky na smetaně, h.k. – 1,7,
                3. Hovězí špalky na černém pivu, bram. knedlík, špenát – 1,

Pátek:polévka- Krupicová s vejcem – 1,3,9
Hl.chod- 1. Zapečené fleky s uzeným masem, okurka– 1,7,3
      2. Čevapčiči, brambor, hořčice a cibulka  – 1,3,10
                3. Cikánská hovězí pečeně, h.k. – 1,
Pohostinství
Tomáš Baťcha
Telefon:604 839 422





TOPlist