Úvod            Jídelní lístek
 
Kontakt        Fotogalerie
Restaurace Mrač

Závodní stravování

Jídelní lístek 30.11-04.12.2020
Alergeny jsou psány čísli 
Pondělí:polévka- Hovězí vývar s nudlemi – 1,9,3
Hl.chod- 1.  Kuřecí plátek, sýrová omáčka, penne  – 1,7
                2.  Vepřový ptáček, h.k. – 1,3,10
                3.  Smažený pangasius, bramborová kaše, citron – 1,3,7,4


Úterý:polévka- Hrachová s krutony  – 1,3,9
Hl.chod- 1. Svíčková pečeně na smetaně, h.k.  – 1,7,9,10
                2. Mexický chilli kotlík (mleté maso,fazole,zelenina) chléb – 1,
                3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem – 1,3,7

Středa:polévka- Hovězí vývar s kapáním – 1,3,9
Hl.chod- 1.  Smažený kuřecí řízek, brambor nebo zelenina, dresink - 1,3,7
                2. Katův šleh, rýže – 1                
                3. Přírodní hovězí pečeně, h.k.   – 1,10

Čtvrtek:polévka-  Frankfurtská  – 1,7
Hl.chod- 1.  Kuře na paprice, těstoviny - 1,7
                2. Mračská bašta (variace knedlíků a mas) zelí – 1,                 
                3. Hovězí maso na žampionech, rýže   – 1,

Pátek:polévka-  Jemná zeleninová– 1,9,
Hl.chod- 1.  Vepřové nudličky se sušenými rajčaty a zeleninou, rýže – 1,
                2.  Čevapčiči, brambor, hořčice a cibulka  – 1,3,10
                3.  Hovězí maso vařené, houbová omáčka, h.k. – 1,7

                Pohostinství
     Tomáš Baťcha
    Telefon:604 839 422








TOPlist