Úvod            Jídelní lístek
 
Kontakt        Fotogalerie
Restaurace Mrač

Závodní stravování

Jídelní lístek 25.05-29.05.2020
Alergeny jsou psány čísli 
Pondělí:polévka- Hovězí vývar s nudlemi – 1,3,9
Hl.chod- 1–   Mračská  bašta (variace knedlíků a mas) zelí – 1,
        2.  Znojemská hovězí pečeně, rýže – 1,10
                3.  Zapečené brambory a kuřecím masem a smetanou  – 1,7,3


Úterý:polévka- Frankfurtská  – 1,7
Hl.chod- 1. Smažený eidam, brambor, tatarská omáčka  – 1,3,7
                2. Debrecínská vepřová kýta, h.k.  – 1,7
                 3. Kuřecí stehno na divoko, rýže – 1,

Středa:polévka- Hovězí vývar s kapáním – 1,9,3
Hl.chod- 1. Mexický  guláš, rýže – 1,
                2. Kynuté knedlíky s ostružinovou omáčkou – 1,3,7
                3. Kuřecí plátek za žampionech, rýže – 1,

Čtvrtek:polévka- Dršťková – 1,
Hl.chod- 1. Holandský řízek, bramborová kaše, okurka  - 1,3,7
               2. Hovězí pečeně na česneku, bramborový knedlík a zelí – 1,                       
               3. Sázavský flamendr, rýže – 1,

Pátek:polévka- Čočková – 1
Hl.chod- 1. Hovězí maso vařené, rajská omáčka, h.k. – 1,
                2. Husarská roláda, variace knedlíků, špenát  – 1,3,7,10
                3. Farmářský steak, šťouchaný brambor – 1,7
           Pohostinství
Tomáš Baťcha
Telefon:604 839 422






TOPlist